YMCA TAMPEREEN AAMUHARJOITTELU ALKAA!

 

YMCA Tampereen aamuharjoittelu tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokeneen ammattilaisvalmentajan ohjaamaan lisäharjoitteluun kahtena aamuna viikossa.

Aamuharjoittelun sisällöt keskittyvät korinteko- sekä yksilötaitoon. Tavoite on saada nuorille pelaajille oppimiseen tarvittavia toistoja omien joukkueharjoituksien ulkopuolelle.

Harjoitukset ovat avoinna kaikille pelaajan seurasta riippumatta. Ensisijaisesti sisällöt on suunniteltu 13-17-vuotiaille, mutta ikärajat eivät ole sitovat.

 

AAMUHARJOITTELUN SALIVUOROT:

Harjoitukset pidetään Namikan Kisahallilla osoitteessa Satakunnankatu 31, 33210 Tampere.

Harjoitusajat:
maanantaisin klo 7.45-9.00
torstaisin klo 7.45-9.00

HINTA:

Aamuharjoittelun hinta on 10 euroa /kk. Laskutus tehdään kolme kertaa vuodessa.

Joulukuussa 40€ (koko syksy)
Helmikuussa 20€
Huhtikuussa 20€

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautuminen aamuharjoitteluun tapahtuu YMCA Tampereen koripallon nettisivujen kautta osoitteessa:

ymcatamperekoripallo.fi/ilmoittautuminen

Syyskaudella ilmoittautuminen tarkoittaa sitoutumista toimintaan syyskauden ajaksi (syyskuu-joulukuu). Kevätkaudella ilmoittautuminen on sitova kahden kuukauden ajaksi (tammi-helmikuu, maalis-huhtikuu) kerrallaan.

Valmennus

Derrick Crayton aamuharjoittelun vastuuvalmentajaksi

Aamuharjoittelun vastuuvalmentajana toimii Derrick Crayton.

Derrick on toiminut ammattilaiskoripalloilijana Euroopassa kymmenen kauden ajan. Suomessa hän on pelannut mm. BC Nokian, Lapuan Kobrien sekä Kaarinan Ura Basketin paidoissa. Yliopistouransa hän pelasi Arkansas Little-Rock:n joukkueessa (NCAA D1).

Pelaajauransa jälkeen Derrick on toiminut päävalmentajana Suomessa liigatasolla Lapuan Kobrissa sekä divisioonatasolla Äänekosken Huimassa ja Kaarinan Ura Basketissa. Ulkomailla hän on valmentanut päävalmentajana Palestiinan pääsarjassa.