‍KORONAOHJEISTUS YMCA TAMPEREEN KORIPALLOTOIMINNASSA 2.-31.12.2020

Pirkanmaan koronanyrkki tiukensi paikallisia koronasuosituksia 29.11. antamassa tiedotteessaan. Uudet suositukset vaikuttavat myös YMCA Tampereen junioreiden koripallotoimintaan.

2.12. alkaen junioreiden ohjattu koripalloharjoittelu siirretään joukkuekohtaisesti toteuttaen ulkoharjoitteluun.

Aikuisten ohjatun harrastetoiminnan tauko kestää sisäliikuntatilojen sulkemisen johdosta myös 31.12. asti.

YMCA Tampere haluaa jatkaa tärkeää harrastustoimintaa vastuullisesti ja turvallisuustekijät huomioiden. Päätös osallistumisesta on perheellä. Seura ei painosta eikä vastuuta ketään osallistumaan vasten omaa harkintaansa.

Muutokset tarkoittavat käytännössä seuraavaa:

Namikan kisahalli on suljettu. Sali on käyttökiellossa 2.-31.12.2020
Päätös salin sulkemisesta on tehty Pirkanmaan koronanyrkin suosituksen perusteella. Myös muut kaupungin sisäliikuntatilat ovat suljettuna samalla aikavälillä.

Juniorijoukkueet jatkavat toimintaansa ulkoharjoituksilla aikavälillä 2.-31.12. Harjoituksissa noudatetaan THL:n ohjeistuksia kokoontumisrajoitusten ja turvavälien suhteen. Joukkueiden vastuuvalmentajat tiedottavat koteihin omien joukkueidensa tarkemmasta jatkosuunnitelmasta.

Ottelutapahtumat peruttu aikavälillä 2.-31.12. Sarjaohjelmissa olevista Pirkanmaan ulkopuolelle suuntautuvista pelien perumisesta/siirtämisestä on ilmoitettava erikseen Koripalloliitolle. Pirkanmaalla pelit peruuntuvat automaattisesti sisäliikuntatilojen sulkeutuessa.

Nyt on äärimmäisen tärkeää, että suhtaudumme tilanteeseen vakavasti ja teemme kaikkemme, että sekä lasten että aikuisten harrastustoiminta saadaan käynnistymään uudelleen mahdollisimman nopeasti. Samalla muistutamme kaikkia pitämään huolta hyvästä käsihygieniasta sekä siitä, että osallistumme yhteisiin tapahtumiin ainoastaan täysin terveinä.

Seuraamme tilanteen kehittymistä ja ilmoitamme tarvittaessa mahdollisista muutoksista.

Tilanteen salliessa tavoitteena on jatkaa sisätiloissa järjestettävää toimintaa heti vuoden 2021 alusta.

Jaksamista ja terveyttä kaikille haasteiden keskelle,
Pena Ranta, YMCA Tampere Koripallon lajipäällikkö
pena.ranta@ymca.fi