Eppukoris (2014-2015 synt.)

Eppukoris on vauhdikas koripallo- ja liikuntaharrastus eskari-ekaluokkalaisille tytöille ja pojille. Eppukoriksen harjoituksissa harjoitellaan leikkien, pelien ja hauskojen harjoitteiden avulla monipuolisesti erilaisia koripallon lajitaitoja unohtamatta perusliikuntataitoja, jotka ovat perusta lajitaitojen oppimiselle.

 

Tärkeintä toiminnassa on kuitenkin liikunnan riemu, innostuminen liikkumisesta sekä yhdessä tekeminen.

Toiminnassa on onnistumisen takuu, jokaiselle lapselle turvataan liikunnallisia onnistumisen kokemuksia. Peleihin tutustutaan Pikkusudet -turnauksissa.

 

Eppukoriksen vuosisuunnitelma ja pelikirja:
KLIKKAA TÄSTÄ: TÄÄLTÄ LISÄTIETOA EPPUKORIKSESTA – VUOSISUUNNITELMA JA PELIKIRJA

 

Ilmoittautuminen Eppukorikseen alla olevasta linkistä:

ILMOITTAUDU MUKAAN EPPUKORIKSEEN

Eppukoriksen harjoitukset

Eppukoriksessa on kolme harjoitusta viikossa. Perhe voi valita kuinka usein ja missä harjoituksissa lapsi käy. Harjoituksiin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua (yleinen ilmoittautuminen Eppukorikseen riittää) ja harjoituspäivää voi myös vaihdella.

Suosittelemme lapsille 1-2 harjoitusta viikossa.

Maanantaisin klo 18:30-19:30, Svenska Samskolan (Koulukatu 14, sisäänkäynti sisäpihan puolelta)
Torstaisin klo 18:30-19:30, Svenska Samskolan
Perjantaisin klo 17:00-18:00, Namikan kisahalli (Satakunnankatu 31, sisäänkäynti saliin sisäpihalta)

Eppukoris alkaa viikolla 35 ja syyskausi päättyy viikolla 49. Koululaisten loma-aikoina Eppukorista ei järjestetä. Kevätkausi käynnistyy viikolla 2 ja päättyy viikolla 18.

 

Eppukoriksen hinta

Eppukoriksen hinta on 300€/toimintakausi. Laskutus tapahtuu MyClubin kautta sähköpostilla kolmessa erässä (3 x 100€). Hinta kattaa sekä syys- että kevätkauden. Kevätkaudelle ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Hinta sisältää:
– oman valinnan mukaan 1-3 harjoitusta viikossa koko toimintakaudella 30.8.2021-8.5.2022
– salivuorot
– valmentajakorvaukset ja valmentajien täydennyskoulutukset
– seuran yhteiset kulut
– koripallokoululisenssin
– koripallon, juomapullon sekä YMCA paidan

 

Eppukoriksen valmennus

Lasten koriksen valmentajina toimivat aikuiset lasten liikunnan ammattilaiset, joiden vankka kokemus tuo toimintaan laatua ja osaamista. Innokkaat nuoret apuohjaajat tuovat omalla innokkuudella toimintaan vauhtia ja energiaa.

Vastuuvalmentajana Eppukoriksessa toimii Miia Lindström. Hänen apunaan valmentajina toimivat Johan Grahn sekä Nella Toiviainen.

Miialla on vuosikymmenten kokemus lasten liikunnan valmentamisesta ja ohjaamisesta. Miia on valmentanut niin korisjoukkueita kuin pienten lasten erilaisia harrastustoimintoja mm. Lahdessa, Kotkassa ja Kauhajoella. Hän on työskennellyt ennen YMCA Tampereen valmennustyötään mm. lasten liikunnan asiantuntijana ja kouluttajana liikunnan aluejärjestöissä sekä liikkuva koulu -koordinaattorina.

 

 

 

Miia Lindström

Lasten koripallotoiminta