YMCA Harrastekoripallo

Harrastekoripallo 12-16-vuotiaille tytöille ja pojille

Ryhmät on suunnattu 12-16-vuotiaille lapsille/nuorille, pojille ja tytöille, jotka haluavat harrastaa koripalloa ilman kilpailullisia tavoitteita. Ikärajat eivät ole sitovia, mikäli ryhmän toiminta on osallistujalle sopivaa.

Ryhmässä opetellaan koripallopelin perustaitoja, pelisääntöjä sekä pelataan paljon. Tavoitteena on kohottaa kuntoa, edistää liikunnallisia elämäntapoja, saada uusia kavereita sekä pitää hauskaa mukavassa porukassa.

Aikaisempaa kokemusta koriksesta ei tarvitse olla. Uudet harrastajat ovat tervetulleita mukaan ryhmään!

 

Ilmoittaudu tästä mukaan harrastekorikseen!

 

Valmentajat

Ryhmien vastuuvalmentaja: Serge Tcheuffa, serge.tcheuffa@ymca.fi

 

Ryhmäjako

Harrastekoripallo on jaettu kahteen ryhmään osallistujamäärästä ja tavoitetason eroista johtuen. Näin pystymme tarjoamaan kaikille osallistujille paremmin heidän toivomaansa toimintaa.

Liike, tytöt ja pojat

Liike-nimeä kantava ryhmä harrastaa matalammalla vauhdilla ja pelaamisessa on vähemmän kilpailullisuutta. Ryhmän jäseniä yhdistää halu osallistua ryhmätoimintaan ja harrastaa liikuntaa koripallon parissa.

Harjoitukset 2023-2024:

tiistaisin klo 19.30-20.30 Fista (Satakunnankatu 60)

keskiviikkoisin klo 16.00-17.00 Namikan kisahalli (Satakunnankatu 31)

 

 

Vauhti, tytöt ja pojat

Vauhti-nimeä kantava ryhmä on myös harrastetoimintaa, mutta pelaamisessa on enemmän vauhtia ja kilpailullisuutta. Tämä ryhmä soveltuu pelaajille, jotka pohtivat tulevaisuudessa joukkuetoimintaan pyrkimistä. Harrastekoriksen mukana voit opetella harjoittelun tapoja sekä vahvistaa koripallon perustaitoja.

Harjoitukset 2023-2024:

tiistaisin klo 20.30-21.30 Fista (Satakunnankatu 60)

keskiviikkoisin klo 17.00-18.00 Namikan kisahalli (Satakunnankatu 31)