YMCA Harrastekoripallo

Harrastekoripallo 12-16-vuotiaille tytöille ja pojille

Kauden 2022-2023 harjoitukset käynnistyvät ma 5.9.2022.

Ryhmät on suunnattu 12-16-vuotiaille lapsille/nuorille, pojille ja tytöille, jotka haluavat harrastaa koripalloa ilman kilpailullisia tavoitteita. Ikärajat eivät ole sitovia, mikäli ryhmän toiminta on osallistujalle sopivaa.

Ryhmässä opetellaan koripallopelin perustaitoja, pelisääntöjä sekä pelataan paljon. Tavoitteena on kohottaa kuntoa, edistää liikunnallisia elämäntapoja, saada uusia kavereita sekä pitää hauskaa mukavassa porukassa.

Aikaisempaa kokemusta koriksesta ei tarvitse olla. Uudet harrastajat ovat tervetulleita mukaan ryhmään.

Liity täältä mukaan toimintaan!

 

Valmentaja

Harrastekoripallon molempien ryhmien vastuuvalmentajana toimii Kari Luontila.

Kari on kokenut koripallovalmentaja, jolla on taustaa sekä kilpa- että harrastekoripallosta aina aikuisista alle kouluikäisten Pikkususi-toimintaan saakka.

Kari toimii Koripalloliiton All-Stars-valmentajana tyttöjen puolella ja hänen valmennushistoriastaan löytyy kokemusta mm. naisten koripalloliigasta ja juniorimaajoukkueista. Kari toimii myös Koripalloliiton valmentajakouluttajana.

Toisena valmentajana harrasteryhmässä Karin apuna toimii Atte Pönkkä.

Ryhmäjako

Harrastekoripallo on jaettu kolmeen ryhmään osallistujamäärästä ja tavoitetason eroista johtuen. Näin pystymme tarjoamaan kaikille osallistujille paremmin heidän toivomaansa toimintaa.

 

Tytöt

Harjoitukset:
maanantai klo 19.30-20.30, FISTA/Amurin koulu (Satakunnankatu 60)

 

Liike, tytöt ja pojat

Liike-nimeä kantava ryhmä harrastaa matalammalla vauhdilla ja pelaamisessa on vähemmän kilpailullisuutta. Ryhmän jäseniä yhdistää halu osallistua ryhmätoimintaan ja harrastaa liikuntaa koripallon parissa.

Harjoitukset:
tiistaina klo 19.30-20.30, FISTA/Amurin koulu (Satakunnankatu 60)
torstaina klo 18.30-20.00, FISTA/Amurin koulu

 

Vauhti, tytöt ja pojat

Vauhti-nimeä kantava ryhmä on myös harrastetoimintaa, mutta pelaamisessa on enemmän vauhtia ja kilpailullisuutta. Tämä ryhmä soveltuu pelaajille, jotka pohtivat tulevaisuudessa joukkuetoimintaan pyrkimistä. Harrastekoriksen mukana voit opetella harjoittelun tapoja sekä vahvistaa koripallon perustaitoja.

Harjoitukset:
tiistaina klo 20.30-21.30, FISTA/Amurin koulu (Satakunnankatu 60)
torstaina klo 20.00-21.30, FISTA/Amurin koulu

 

Harjoitusvuorot 12-16 vuotiaat