Pojat U17 (2005-2006 synt.)

P17 joukkue on kilpailullisesti harjoitteleva ryhmä, joka on yhteistyöjoukkue Kangasalan Urheilijoiden kanssa, siitä nimi Ymca/KU. Joukkueessa on noin puolet Kangasalta ja puolet Tampereelta, ja treenipaikatkin jakautuu puoliksi.

 

Joukkue on harjoitelut lujasti jo huhtikuusta saakka ensimmäisenä tavoitteena syyskuun SM-karsinnat, josta tavoitellaan U17 valtakunnallista sarjapaikkaa. Lisäksi joukkue tulee pelaamaan Länsi-Suomen alueellista sarjaa.

 

 

Harjoitusajat kaudella 2021-2022:

Tiistaisin klo 18:30-20:00 (Namikan kisahalli, satakunnankatu 31)
Keskiviikkoisin klo 20:00-21:30 (Pitkäjärvi)
Torstaisin klo 18:30-19:45 (Namikan kisahalli)
Perjantaisin klo 17:30-19:00 (Pitkäjärvi)

 

 

Joukkuueen kulmakiviä kaudelle 2021-2022 ovat:

“Pidetään kivaa, pelataan kovaa” sekä jokaisen pelaajan kehittäminen omassa koripallotavoitteessaan sekä vielä vahvemmin kohti vahvaa joukkuehengen mukaista aikuisuutta.

Yhteisöllisyys ja periksiantamattomuus kuuluu Ymca/KU P17 pelaajan perus DNA:han.

 

Joukkuekohtaiset kausimaksut näet tästä

Harrastemaksut

Ajankohtaista

Ota yhteyttä vastuuvalmentaja Heikki Järnströmiin heikki.jarnstrom@ymca.fi tai lajipäällikkö Pena Rantaan pena.ranta@ymca.fi, mikäli olet asiasta kiinnostunut.

Valmentajat

Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Heikki Järnström.

Heikki on valmentanut aikaisemmin sekä aikuisten kilpatasolla että lukuisissa juniorisarjoissa. Hän on toiminut mm. Raholan Pyrkivän miesten edustusjoukkueen valmentajana ja valmennuspäällikkönä sekä Pyrinnön naisten päävalmentajana. Suomen koripalloliiton korkeimman valmentajatutkinnon (A-valmennuslisenssi) Heikki suoritti vuonna 2014. YMCA Tampereen toiminnassa Heikki aloittaa nyt ensimmäisen kautensa.

Apuvalmentajina joukkueessa toimii Rasmus Kierros sekä Mikko Kihlström.

 

YMCA Tampere ja KU-68 yhteistyö

Poikien U15-ryhmä on osa YMCA Tampereen ja KU-68:n laajempaa yhteistyökuviota. Lisätietoja yhteistyöstä julkaistaan elokuun aikana molempien toimijoiden nettisivulla.

Harjoitusvuorot