Pojat U14 (2008-2009 -syntyneet)

Harjoittelu ja pelaaminen kaudella 2021-2022:

Poikien U14-joukkue harjoittelee neljä kertaa viikossa. Kaksi kertaa viikossa omana ryhmänään ja kaksi kertaa viikossa osa pelaajista yhteisharjoituksissa U14- jsa osa U15-ryhmän kanssa.

Kannustamme U14-ikäisiä pelaajia edelleen harrastamaan myös toista lajia. Viikko-ohjelman yhteensovittamisesta sovitaan oman valmentajan kanssa.

Pelaaminen 

Poikien U14-pelaajat voivat kilpailla paikasta U15-joukkueessa, joka osallistuu kaudella 2021-2022 Robert Pettersen Cupiin.

U14-joukkue osallistuu syksyllä SM-karsintaan. Lisäksi joukkue osallistuu aluesarjaan U14- ja U15-sarjoissa. Haluamme varmistaa kaikille harjoituksiin osallistuville riittävästi pelejä kauden aikana.

 

Harjoitusajat kaudella 2021-2022:

Maanantaisin klo 17:00-18:30 (Hervanta)
Tiistaisin klo 17:30-19:00 (Pitkäjärvi)
Keskiviikkoisin klo 18:30-20:00 (Namikan Kisahalli, Satakunnankatu 31)
Torstaisin klo 19:00-20:20 (Pitkäjärvi)

 

Keskeiset tavoitteet kaudelle 2021-2022:

  • Valmennuksen laadukkuus ja pitkäjänteisyys tarjoaa osallistujille mahdollisuuden tavoitella tulevaisuudessa jopa urheilun ammattilaisuutta
  • Kaikille osallistujille mahdollisuus tavoitteelliseen urheiluharrastukseen: valmistamme pelaajia sekä määrällisesti että laadullisesti progressiiviseen harjoitteluun
  • Tavoitteellisesti harrastaville tarjotaan joukkueharjoitusten rinnalla mahdollisuus ohjattuun lisäharjoitteluun
  • Kilpailumenestys syntyy seurauksena toiminnan laadukkuudesta; toiminnan laatua ei mitata sarjataulukolla eikä juniorimitaleilla
  • Tietoisuus urheilijan elämäntavasta: harjoittelu, levon, ravinnon ja unen merkityksistä
  • Kasvatukselliset tavoitteet: vastuunottaminen, tavoitteiden asettaminen, koulun ja koripallon yhteensovittaminen, sosiaalisten taitojen vahvistaminen
  • Sovittavissa mahdollisuus myös vähemmän sitoutuneeseen harrastamiseen, jossa tavoitteet määritellään ja sovitaan valmentajien kanssa henkilökohtaisesti

 

Joukkuekohtaiset kausimaksut näet tästä

Harrastemaksut

Ajankohtaista

YMCA Tampereen U14-ryhmä toimii tiiviissä yhteistyössä KU-68:n kanssa. Ryhmä koostuu YMCA:n ja KU-68:n pelaajista. Yhteistyön ensisijaiset tavoitteet ovat molempien seurojen toiminnan ja harjoittelun kehittäminen sekä laadukkaamman toiminnan tarjoaminen osallistuville nuorille pelaajille.

Pelaajat on jaettu kolmeen ryhmään, jotka harjoittelevat viikon aikana osan harjoituksista yhdessä U13-joukkueena ja osan harjoituksista harjoittelutaustan mukaan joko yhdessä U14- tai U12-joukkueen kanssa.

Ryhmäjaolla madalletaan kynnystä myös aivan uusille pelaajille liittyä mukaan toimintaan. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa koripallotaustaa, mutta monipuolinen liikuntatausta on suureksi hyödyksi.

Ilmoittautuminen joukkueeseen tapahtuu MyClub-järjestelmän kautta.

Ilmoittaudu täältä mukaan toimintaan!
(Ilmoittautumisohje / Instructions)

Valmentajat

Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Arttu Tuovinen.

Arttu on valmentanut useamman vuoden ajan KU-68 junioreita, jotka muodostavat merkittävän osan tätä ryhmää. Arttu on nyt seurayhteistyön kautta toista vuotta mukana YMCA Tampereen valmennuksessa.

Apuvalmentajina joukkueessa toimii Karri Pakkala ja Olli-Veikko Möttönen.

 

Poikien U13-ryhmä on osa YMCA Tampereen ja KU-68:n laajempaa yhteistyökuviota. Lisätietoja yhteistyöstä julkaistaan elokuun aikana molempien toimijoiden nettisivulla.

Harjoitusvuorot