Kesäkoris - Perhetreenit

KESÄKORIS – Perhetreenit

YMCA Tampere koripallo järjestää UUDEN alkukesän toiminnan perheille. Kesäkoris perhetreenit alkavat toukokuussa ja kestävät aina juhannusviikolle saakka. Perhetreenit alkavat viikolla 19 ja loppuvat viikolla 25, eli perhetreeneissä on seitsemän monipuolista ja hauskaa harjoituskertaa.

Perhetreeneissä harjoitellaan valmentajan johdolla koripallon lajitaitoja hauskojen harjoitteiden, pelien ja kisailujen avulla. Harjoituksissa harjoitellaan myös motorisia taitoja kuten heittämistä, hyppäämistä ja tasapainotaitoja. Lapsi pääsee yhdessä oman aikuisen kanssa harjoittelemaan ja pitämään hauskaa liikunnan merkeissä. Perhetreeneissä onnistumisen, hauskuuden ja liikkumisen takuu tulee sekä lapselle että aikuiselle!

Jokaiselle lapselle tulee olla mukana oma aikuinen. Aikuisen ei tarvitse aina olla sama, vaan mukaan voi ottaa mummon, serkun tai vaikka naapurin.

 

 

 

Perhetreeni ryhmiä on neljä. Jokaiseen ryhmään otetaan 10 perhettä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Perhetreenit toteutetaan Tampereen kansainvälisellä koululla, Fista, Satakunnankatu 60. Harjoitukset toteutetaan koulun liikuntasalissa sekä osa kerroista ollaan ulkona koulun pihaympäristössä. Perhetreeneistä lähetetään kaikille ilmoittautuneille ennakkoon ohjelma, josta selviää tarkemmat tiedot harjoituksista.

Perhetreenit alkavat maanantaina 9.5. ja tiistaina 10.5.

Ryhmät:

ma klo 17-18 3-4 vuotiaat

ma klo 18-19 5-6-vuotiaat

ti klo 17-18 3-4 vuotiaat

ti klo 18-19 5-6 vuotiaat

Perhetreeni jakso maksaa 30 euroa/perhe. Hinta sisältää yhden lapsen ja aikuisen maksun.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!