Pojat U9 (2013 synt.)

YMCA Tampereen Mikropojat (U9) lähtevät kauteen erikoisen viime kauden jälkeen uudesta tilanteesta, kun iso osa joukkueestamme erityi omaksi 2012-syntyneiden joukkueeksi, ja nyt olemme kokonaan uutena ryhmänä lähdössä tulevaan kauteen.

Toivomme paljon uusia joukkuekavereita liittyvän nykyiseen n. 15 pelaajan ryhmäämme, jossa pelitaustaa on osalla useampi vuosi pallokoulusta alkaen, ja osalla ensikosketus lajiin on vasta kesäkoriksesta tältä kesältä, eli varianssia kokemuksessa riittää ja joukkueeseen on helppo uusien pelaajien tulla.

Mikropojat on alkavalla kaudella entistäkin vauhdikkaampi ryhmä, joka viime kaudesta oppineena jatkaa ”urheilullisuus edellä”-mentaliteetilla kasvamistaan urheilu- ja koripallojoukkueeksi.

Joukkueemme tekemisen ytimessä on kasvatustyö ja urheilullisuuden kasvattaminen ja kannustamme vahvasti monilajisuuteen koripallon ohella. Tavoitteena on, että kukaan ei joudu tekemään valintoja liian aikaisin, vaan kaikilla pitää olla mahdollisuus löytää oma tiensä urheilijana ja liikkujana.

Joukkueellamme on kehittynyt jo todella hyvä harjoittelukulttuuri, jonka ytimessä on keskinäinen kunnioitus toisten harjoittelua ja tekemistä kohtaan ja tämä on meille arvo, jota vaalimme jokaisessa harjoitustapahtumassa. Tekemistämme kuvaavat kolme K:ta, Kivaa-Kovaa-Kunnolla.

Harjoittelu ja pelaaminen

Harjoittelemme ensi kaudella vähintään kaksi kertaa viikossa. Kunkin harjoituksen kesto on puolitoista tuntia kerrallaan sisältäen saliharjoituksen ja oheisharjoittelun joko salissa tai sen välittömässä läheisyydessä.

Alustavana ajatuksena on osallistua alueen sarjoihin yhden tai kahden joukkueen voimin, jonka lisäksi pyrimme kiertämään lähialueen Pikkususi-turnauksia aloittavien pelaajiemme kanssa, tarjoten kaikille lapsille mahdollisuuden kilpailla omaan tasoon sopivassa sarjassa. Ilmoittautumiset sarjoihin tehdään vasta, kun nähdään, kuinka paljon saamme uusia pelikavereita joukkueeseemme.

Harjoitukset alkavat heti salien auetessa, eli elokuun lopussa (to 26.8. alkaen). Harjoitusten ja pelien aikataulut nähtävissä alla kulloisenkin viikon osalta MyClubin kalenterista.

HARJOITUSVUOROT:

Tiistaisin klo 17:30-19:00
(Juhannuskylän koulu, Tammerkosken koulutalo)

Torstaisin klo 18:30-20:00
(Sammon lukio, Uimalankatu 5)

Katsothan mahdolliset muutokset harjoitusaikoihin sivun alareunassa olevasta myClub-osiosta.

 

Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan myös kesken pelikauden!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ MUKAAN TOIMINTAAN

Lisätietoja saa tarvittaessa valmentajalta pekka.niemi@ymca.fi tai koripallon lajipäälliköltä pena.ranta@ymca.fi / 050 395 9870.

 

Tavoitteet

Tärkein tavoite on innostaa pelaajia liikkumaan ja harjoittelemaan myös omatoimisesti vapaa-ajallaan: pelaajan henkilökohtaisen kipinän sytyttämistä koripalloa ja liikuntaa kohtaan.

Keskeisiä oppimissisältöjä kaudelle 2021-2022:

· oppiminen edellyttää harjoittelua = mitä enemmän teen, sitä enemmän kehityn

· keskittyminen, kuunteleminen ja ryhmässä toimimisen taito

· monipuoliset liikuntataidot

· koripallon säännöt sekä pelitaitoja

 

 

Joukkuekohtaiset kausimaksut näet tästä

Harrastemaksut

 

 

Ajankohtaista

Joukkue osallistuu syyskaudella Läntisen alueen aluesarjaan. U9-sarjaan ilmoittauminen tapahtuu syyskuun puolivälissä.

Joukkueen pääsääntöiset tiedotusvälineet ovat sähköposti (MyClub-järjestelmän kautta lähetettynä) sekä WhatsApp-ryhmä.

Ryhmään pääsee ilmoittautumaan tällä sivulla olevista linkeistä. Toimintaan saa tutustua maksutta kahden viikon ajan.

Valmentajat

Vastuuvalmentajana poikien U9-joukkueessa toimii Pekka Niemi.

 

Pekka suorittaa parhaillaan koripalloliiton 2.tason valmentajakoulutusta (B-lisenssi 2021). Hän on valmentanut useiden vuosien ajan juniorijoukkueita sekä koripallon että jalkapallon puolella. Oman pelaajataustan lisäksi Pekalla on monivuotinen kokemus huipputasolla erotuomaroinnista.

Joukkueen apuvalmentajina toimivat Nicola Cal, Mikko Keskinen ja Olli Virtanen, joilla kaikilla on pitkä pelaajatausta eri sarjatasoilla.

 

Harjoitusvuorot