Pojat U11 (2013 synt.)

Harjoittelu

Tulevalla kaudella harjoittelemme joukkueena kolme kertaa viikossa. Harjoitukset sisältävät saliharjoituksen sekä tukiharjoittelua joko salissa tai sen välittömässä läheisyydessä. 

 

Harjoitusvuorot kaudella 2023-2024:

Tiistaisin klo 18:30-20:00
(Sammonkeskus lukio, Uimalankatu 5)

Keskiviikkosin klo 17:00-18:30
(Uusi Sammon koulu, Kaupinkatu 29 / Väinämöisenkatu 1)

Perjantaisin klo 17:30-20:00
(Namikan kisahalli, Satakunnankatu 31)

 

Katsothan mahdolliset muutokset harjoitusaikoihin sivun alareunassa olevasta myClub-osiosta.

 

 

Tavoitteet

Tärkein tavoite on innostaa pelaajia liikkumaan ja harjoittelemaan myös omatoimisesti vapaa-ajallaan: pelaajan henkilökohtaisen kipinän sytyttämistä koripalloa ja liikuntaa kohtaan.

Keskeisiä oppimissisältöjä kaudelle 2023-2024:

  • oppiminen edellyttää harjoittelua = mitä enemmän teen, sitä enemmän kehityn
  • keskittyminen, kuunteleminen ja ryhmässä toimimisen taito
  • monipuoliset liikuntataidot
  • koripallon pelitaitoja ja lajiymmärrystä

 

 

 

Valmennus

Joukkueen vastuuvalmentaja: Pekka Niemi

puh 040 720 2004, pekka.niemi@ymca.fi

 

Pekka Niemi on kokenut juniorivalmentaja sekä koripallon että jalkapallon parista. Hän on suorittanut koripallovalmentajan 2.tason koulutuksen (2021), joka oikeuttaa toimimaan päävalmentajana kaikissa juniorikilpasarjoissa. Valmennuksen lisäksi Pekalla on pelaajatausta sekä tuomaritausta aikuisten liigatasolle asti.

 

Muut valmentajat

Olli Ahvenniemi 

Nico Cal 

Topi Reinola 

Olli Virtanen 

 

Joukkueenjohtaja

Katri Ojala, 044 512 1982, katri@tyodynamo.fi

 

 

YMCA Tampereen ”nuoremmat minipojat” (U11) käynnistävät uuden kauden 2023-2024 loistavalta pohjalta, kun viime kaudella saatiin uusia joukkuekavereita tuplamäärä aiempaan nähden, ja näin joukkueessa on hieno sekoitus kokeneempia pelaajia ja hiljattain aloittaneita pelaajia. Joukkueeseen on helppo tulla uusienkin koripalloilijoiden, ja joukkueeseemme on helppo päästä mukaan mahtavan yhteishengen ansiosta. 

Tulevalla kaudella osallistumme useamman joukkueen voimin eri sarjoihin ja pelaamme paljon harjoitusotteluita, joten jokaiselle pelaajalle saadaan oikeanlainen haaste ja kehittymisympäristö rakennettua. 

Joukkue jatkaa aiemmilta vuosilta tuttua ”urheilullisuus edellä”-mentaliteettia kasvaessaan urheilu- ja koripallojoukkueeksi. Pelaajien harjoittelutaustat vaihtelevat suuresti ja uudet pelaajat ovat edelleen erittäin tervetulleita. Aikaisempi harjoittelutausta auttaa alkuvaiheessa, mutta se ei ole välttämätöntä. 

Joukkueemme tekemisen ytimessä on kasvatustyö ja urheilullisuuden kasvattaminen. Kannustamme vahvasti monilajisuuteen koripallon ohella. Joukkueen harjoittelukulttuurin ytimessä on kunnioitus toisten harjoittelua ja tekemistä kohtaan. Tekemistämme kuvaavat kolme K:ta, Kivaa-Kovaa-Kunnolla. 

Harjoitusvuorot