YMCA TAMPEREEN KESÄKORIS
ON JÄLLEEN TÄÄLLÄ!

2021 – Uusi, suurempi ja parempi konsepti.

Tule sinäkin mukaan!

Kesäkoris 2021

 

MITÄ ON KESÄKORIS?

Kesäkoris tarjoaa huikean mahdollisuuden koripallon kesäharjoitteluun!

Kesäkoris on laadukasta koripallovalmennusta, johon osallistumisen voit sovittaa joustavasti perheen lomakalenteriin sekä vaikka toisen lajin harrastustoiminnan rinnalle.

Harjoituksissa opetellaan koriksen perustaitoja, pelataan ja kisaillaan monipuolisesti erilaisia pelejä sekä harjoitellaan lajia tukevia liikuntataitoja. Kesäkoris on jokaiselle osallistujalle paljon liikettä, onnistumisen iloa sekä kivaa yhdessä tekemistä.

 

 

KENELLE?

Kaikille koripallosta kiinnostuneille 7-12 -vuotiaille tytöille ja pojille (2009-2014 synt.).

Uusille pelaajille se on mahdollisuus tutustua koripalloharrastukseen. Jatkaville pelaajille se on loistava tapa oppia uutta ja vahvistaa aiemmin opittua.

Harjoitusten sisällä muodostetaan harjoitusryhmiä iän ja harjoittelutaustan mukaan. Näin kohdennamme toimintamme mahdollisimman hyvin jokaiselle osallistujalle ja tarjoamme kaikille mahdollisuuksia onnistumisiin ja osallistumiseen.

Mukaan voi tulla vaikka kokonaan ilman lajitaustaa. Kesäkoris on loistava tapa aloittaa koripalloharrastus.

 

 

MILLOIN?

Kesäkoris 2021 toteutetaan neljässä kahden viikon mittaisessa jaksossa. Voit ilmoittautua yhteen tai vaikka jokaiseen jaksoon.

Kesäkoris 1 : 7.-18.6.
Kesäkoris 2 : 21.6.-2.7.
Kesäkoris 3 : 5.7.-16.7.
Kesäkoris 4 : 19.7.-29.7.
!HUOM! Kesäkoris 4 päättyy jo torstaina 29.7. Perjantaina 30.7. Namikan Kisahalissa pelataan Delfin Basket-otteluita.

 

HARJOITUSAJAT:

Harjoitukset ovat maanantaista perjantaihin kaksi kertaa päivässä. Voit osallistua jakson aikana sinulle sopivaan määrään harjoituksia – osallistumisvelvoitteita ei ole.

Aamuharjoitus 11.00-12.00

Iltaharjoitus 18.00-19.00

Salin ovet aukeavat aina 30 minuuttia ennen harjoituksen alkamista. Voit tulla paikalle oman aikataulusi mukaan ja sali on käytössä omatoimiseen harjoitteluun. Valmentajat ovat paikalla valvomassa omatoimista harjoittelua.

 

 

MISSÄ?

Kesäkoris järjestetään Namikan Kisahallilla osoitteessa Satakunnankatu 31, 33210 Tampere. (Sisäänkäynti saliin sisäpihalta)

Kesäkorikseen kuuluu toimintaa sekä sisällä salissa että ulkona Kisahallin ympäristössä.

 

 

HINTA:

Jakson hinta on vain 30€.

Vaihtoehtoisesti voit ostaa kaikki neljä jaksoa sisältävän koko kesän harjoittelupaketin (8vk) eli Kesäkoris-rannekkeen hintaan 90€.

 

 

MITEN MUKAAN?

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä ilmoittautumislomake YMCA Tampereen koripallon nettisivuilla:

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Valitse valikosta haluamasi Kesäkoris-ryhmä tai Kesäkoris-ranneke, joka oikeuttaa osallistumiseen kaikkiin neljään ryhmään.

 

 

 

 

MIKSI MUKAAN KESÄKORIKSEEN?

3 syytä tulla mukaan kesäkorikseen!

Uudet pelaajat:

  • Opit koriksen lajitaitoja sekä pääset harjoittelemaan myös muita liikuntataitoja
  • Saat uusia kavereita ja pääset liikkumaan monipuolisesti sekä pelailemaan yhdessä
  • Saat itse valita minä päivinä ja kuinka usein käyt treeneissä

Korispelaajat:

  • Loistava tilaisuus harjoitella ja kehittää omia lajitaitoja
  • Kivaa, tavoitteellista ja mielekästä kesätekemistä oman aikataulusi mukaan
  • Tutustut muihin koriksenpelaajiin ja saat uusia kavereita

 

 

OHJAAJAT:

Kesäkoriksen vastuuvalmentajat ovat Pena Ranta, Miia Lindström, Joakim Gassama ja Minea Takala. Heidän apunaan harjoituksissa on muita YMCA Tampereen joukkueiden valmentajia.

Kesäkoriksessa on aina paikalla 1-4 aikuista. Toimintaa johtavat kokeneet valmentajat ja heillä on apunaan innokkaita nuoria ohjaajia.

 

Pena valmentaa YMCA:ssa poikien U12-joukkuetta ja koripallovalmennuksen ohella hänellä on tausta luokanopettajan työstä sekä nuorten maajoukkuetoiminnasta All-Stars -valmentajana.

Miia on YMCA:n lasten urheilun kehittämisestä vastaava valmentaja, joka aloitti YMCA:ssa 2020-2021 lasten urheilun koordinaattorina. Miian tausta on Hämeen Liikunnan ja Urheilun lasten urheilun asiantuntijana sekä lukuisista koripallon kehitysprojekteista mm. Lahdessa, Kotkassa ja Kauhajoella.

Minea ja Joakim ovat YMCA:n koripallovalmentajia, jotka opiskelevat Varalassa. Liikunnanohjaajiksi valmistuvat Minea ja Joakim ovat työskennelleet lasten koripallotoiminnan parissa vastuu- ja apuvalmennustehtävissä useamman vuoden ajan.

 

YHTEYSTIEDOT JA LISÄTIETOA:

Pena Ranta
050 395 9870
pena.ranta@ymca.fi

Tervetuloa mukaan!