Namikaturnaus 2021

Äitienpäiväviikonloppuna pelataan taas!

 

Koriskauden päätösturnaus pelataan ensi keväänä 8.–9. toukokuuta Tampereella.

Kahden vuoden tauon jälkeen Namikaturnaus järjestetään nyt suurempana ja parempana: se on pelaajille ja kannustusjoukoille mahtava ja mieliinpainuva kokemus.

Turnauksen päänäyttämönä on jälleen kaupungin keskustassa sijaitseva YMCA kisahalli ja mukana menossa sen läheisyydessä olevat pelisalit.

Aurinkoinen sääkin on tilattu!

 

 

Kun ilmoittaudut vuoden 2020 puolella, saat joukkuemaksun veloituksetta.

 

Pääset ilmoittautumaan tästä.

 

Info

Passit

Pelipassi 15e/pelaaja sisältää pelioikeuden turnaukseen – jokaisella pelaajalla ja valmentajalla tulee olla vähintään pelipassi.

A-Passi 80e/pelaaja sisältää osallistumisen turnaukseen, koulumajoituksen la-su, ruokailut (la lounas ja päivällinen, su aamupala ja lounas) ja turnauskuljetukset.
Ruokailut järjestetään majoituskoulun vieressä olevalla Aleksanterin koululla, Hallituskatu 26

H-kisapassi 120e/pelaaja sisältää osallistumisen turnaukseen, majoituksen Hämeenpuiston Scandic -hotellissa (3hh), hotelliaamiaisen sunnuntaina, ruokailut (lauantaina lounas ja päivällinen, sunnuntaina lounas) ja turnauskuljetukset.
Ruokailut järjestetään Aleksanterin koululla, Hallituskatu 26.

 

Sarjat

U10 pojat (mikrop)

U10 tytöt (mikrot)

U12pojat/isot korit (mini)

U12 pojat/pienet korit (mini)

U12 tytöt/isot korit

U12 tytöt/pienet korit

U14 pojat (C)

U14 tytöt (C)

16 pojat (B)

U16 tytöt (B)

U19 pojat (A)

U19 tytöt (A)

Säännöt

Minit -09 pelataan isoihin koreihin ja -10 pelaataan pieniin koreihin. Mikrosarjat pelataan 4 vastaan 4 yhden päivän mittaisena otteluna.

PELIAIKA

Kaikissa sarjoissa peliaika 4×6 minuuttia tehokasta peliaikaa. Kello pysäytetään myös korista pelin viimeisen kahden minuutin aikana. Käytössä 1 aikalisä ensimmäisellä puoliajalla, kaksi aikalisää toisella.

Puoliaika 3 minuuttia.

JATKOAIKA

Viimeisen erän ja jatkoajan välissä on 1 minuutin tauko. Jatkoaika pelataan Sudden death -periaatteella. Jatkoaika alkaa ylösheitolla.

AIKALISÄ

Käytössä 1 aikalisä ensimmäisellä puoliajalla, kaksi aikalisää toisella. Jatkoajalla ei ole aikalisää. Toisen puoliajan käyttämätön aikalisä EI siirry jatkoajalle.

PELUUTTAMINEN

Pelaajien lukumäärää ei ole rajoitettu. Lepuutussääntöä ei ole.

PUOLUSTUS

Minit ja mikrot, pakollinen pelaajavartiointi. Jos ero on yli 30 pistettä, niin tämän jälkeen tehdyn korin jälkeen paluu puoleen kenttään. Vanhemmissa junioreissa puolustusmuoto on vapaa.

VAPAAHEITOT

Joukkuevirheet täyttyvät normaalisti neljästä virheestä Vapaaheitot viidennestä joukkuevirheestä alkaen. Muilta osin noudatetaan SKL:n voimassa olevia sääntöjä ja määräyksiä.

PÖYTÄKIRJAT

Pöytäkirja täytetään 15 min. ennen ottelun alkua.

MYÖHÄSTYMISET

Jos joukkue myöhästyy ottelusta 10 min tuomitaan joukkue hävinneeksi 2 – 0.

VASTALAUSEET

Mahdolliset vastalauseet on jätettävä 15 minuutin kuluessa ottelun päättymisestä salin vastaavalle ja maksettava vastalausemaksu 50€, mikä palautetaan jos vastalause hyväksytään.

Turnauksen jury käsittelee vain sellaiset vastalauseet, joiden tulos voi olla 2 – 0. Uusintaotteluita ei pelata