Namikaturnaus 2022

Namikaturnaus 2022 pelataan syyskuussa!

Turnaus pelataan 17.-18. syyskuuta Tampereella.

Namikaturnaus järjestetään nyt suurempana ja parempana:  se on pelaajille ja kannustusjoukoille mahtava ja mieliinpainuva kokemus.

Turnauksen päänäyttämönä on jälleen kaupungin keskustassa YMCA kisahalli ja mukana menossa sen läheisyydessä olevat pelisalit.

 

Ilmoittaudu Namikaturnaukseen tästä

 

Info

Säännöt

U12 (2011) pelataan 5 vastaan 5 isoihin koreihin ja

U11 (2012) pelaataan 4 vastaan 4 pieniin koreihin.

U10 (2013) eli Mikrosarjat pelataan 4 vastaan 4 yhden päivän mittaisena turnauksena lauantaina.

PELIAIKA

Kaikissa sarjoissa peliaika 4×6 minuuttia tehokasta peliaikaa. Kello pysäytetään myös korista pelin viimeisen kahden minuutin aikana. Käytössä 1 aikalisä ensimmäisellä puoliajalla, kaksi aikalisää toisella.

Puoliaika 3 minuuttia.

JATKOAIKA

Viimeisen erän ja jatkoajan välissä on 1 minuutin tauko. Jatkoaika pelataan Sudden death -periaatteella. Jatkoaika alkaa ylösheitolla.

AIKALISÄ

Käytössä 1 aikalisä ensimmäisellä puoliajalla, kaksi aikalisää toisella. Jatkoajalla ei ole aikalisää. Toisen puoliajan käyttämätön aikalisä EI siirry jatkoajalle.

PELUUTTAMINEN

Pelaajien lukumäärää ei ole rajoitettu. Lepuutussääntöä ei ole.

 

PUOLUSTUS

Minit ja mikrot, pakollinen pelaajavartiointi. Jos ero on yli 30 pistettä, niin tämän jälkeen tehdyn korin jälkeen paluu puoleen kenttään. Vanhemmissa junioreissa puolustusmuoto on vapaa.

VAPAAHEITOT

Joukkuevirheet täyttyvät normaalisti neljästä virheestä Vapaaheitot viidennestä joukkuevirheestä alkaen. Muilta osin noudatetaan SKL:n voimassa olevia sääntöjä ja määräyksiä.

PÖYTÄKIRJAT

Pöytäkirja täytetään 15 min. ennen ottelun alkua.

MYÖHÄSTYMISET

Jos joukkue myöhästyy ottelusta 10 min tuomitaan joukkue hävinneeksi 2 – 0.

VASTALAUSEET

Mahdolliset vastalauseet on jätettävä 15 minuutin kuluessa ottelun päättymisestä salin vastaavalle ja maksettava vastalausemaksu 50€, mikä palautetaan jos vastalause hyväksytään.

Turnauksen jury käsittelee vain sellaiset vastalauseet, joiden tulos voi olla 2 – 0. Uusintaotteluita ei pelata