Tervetuloa mukaan YMCA Tampere koripallon toimintaan !

Koris on vauhtia ja riemua – liikunnan iloa ja urheilun palkitsevuutta. Onnistumisen iloa, haasteiden kohtaamista ja voittamista yhdessä uusien ja tuttujen kavereiden kanssa.

YMCA Tampere joukkueiden sivut

 

Alla kaksi eri tapaa ilmoittautua:

Ilmoittaudu lasten korikseen ja harrastekorikseen tästä:

 

Koripallon ilmoittautuminen
YMCA Tampere koripallo valokuvaa/videoi kauden aikana ryhmien toimintaa. Näitä kuvia käytetään omassa markkinoinnissa nettisivuilla, sosiaalisen median kanavilla sekä seuran omissa esitteissä ja julkaisuissa. Kuvien käytössä huomioidaan, ettei pelaajan henkilötietoja yhdistetä kuvaan julkaistaessa ja ettei yksittäisen pelaajan kuvaa käytetä ilman asianomaisen lupaa. Olen lukenut ja hyväksyn ehdot 

Kun ilmoittaudut joukkuetoimintaan

niin siirry alla olevasta linkista MyClub -järjestemään ilmoittautumaan.

Ilmoittaudu tästä koripallon joukkuetoimintaan

Tarjoamme jokaiselle uudelle harrastajalle ilmaisen kahden viikon kokeilujakson.

Lisätietoa joukkueiden toiminnasta ja harjoitusajoista löydät joukkueiden sivuilta.

YMCA Tampere joukkueiden sivut

Sydämellisesti tervetuloa mahtavan harrastuksen pariin sekä osaksi kasvavaa YMCA Tampere-perhettä!

 


 

Tampereen NMKY/YMCA Tampere käyttää MyClubissa olevia tietoja jäsenhallintaan; tapahtumien ja toiminnan markkinointiin, toiminnan maksujen keräämiseen ja maksujen seurantaan sekä harrastushistorian ja osallistujatilastojen kokoamiseen. Tiedot säilytetään niin kauan, kuin henkilö on mukana toiminnassa. Omia tietojaan voi kysyä rekisterin ylläpitäjältä, koripallon osalta Marleena Sirpelä, marleena.sirpela@ymca.fi tai puh 045 891 9071, muuten Jari Juhola, jari.juhola@ymca.fi tai puh 040 168 6627. Heiltä voi myös pyytää tietojen poistoa.