Maksuton koriksen minikurssi 6-10-vuotiaille tytöille ja pojille

 

YMCA Tampere koripallo järjestää toukokuussa maksuttoman koriksen minikurssin. Koriskurssilla pääsee tutustumaan koripallon lajitaitoihin. Koriskurssi järjestetään kolme kertaa toukokuussa.

Kurssi on tarkoitettu tytöille ja pojille. Eskari-ekaluokkalaisille on oma ryhmä ja toka-kolmasluokkalaisille oma ryhmä.

Jokaiseen ryhmään otetaan 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Harjoituksiin tarvitset mukaan sisäliikuntavaatteet ja juomapullon. Jos sinulla on koripallo, se kannattaa ottaa mukaan.

Minikurssi toteutetaan 6.5.- 22.5.2024 välisenä aikana.

Minikurssin aikataulu:

Maanantaisin (6.5., 13.5. ja 20.5.) Etelä-Hervannan koulu:

klo 17.00-17.45  eskari ja ekaluokkalaiset

klo 17.45-18.30 toka- ja kolmasluokkalaiset

Tiistaisin (7.5., 14.5. ja 21.5.)  Vuoreksen koulu:

klo 17.00-17.45  eskari ja ekaluokkalaiset

klo 17.45-18.30 toka- ja kolmasluokkalaiset

Keskiviikkoisin (8.5., 15.5. ja 22.5.) Namikan kisahalli:

klo 17.00-17.45  eskari ja ekaluokkalaiset

klo 17.45-18.30 toka- ja kolmasluokkalaiset

 

—————————————————————–

YMCA Tampere koripallo on palkannut neljä uutta työntekijää

 

Sami Toiviainen YMCA Tampere koripallon valmennuspäälliköksi

Samin työtehtäviin kuuluu valmennuksen suunnittelu ja koordinointi sekä koko koripallotoiminnan pitkäjänteinen ja tavoitteellinen kehittäminen. Yksi tärkeimmistä työtehtävistä on juniorivalmentajien tukeminen ja auttaminen.

Sami on vahvasti mukana seuraavalla kaudella poikien U17/19 joukkueen valmennustiimissä. Sen lisäksi Sami käy useamman joukkueen harjoituksissa, joka kuuluu yhtenä osana valmennuksen kehittämisen suunnitelmaa. Samin monipuolisen kokemuksen ja ammattitaidon kautta YMCA Tampere koripallon toiminta on hyvissä käsissä.

Taneli Tuokko YMCA Tampere koripallon nuoruusvaiheen vastuuvalmentajaksi

Tanelin työtehtäviin kuuluu vastata U13-U19 kokonaisuudesta yhdessä valmennuspäällikkö Sami Toiviaisen kanssa. Lisäksi Taneli osallistuu YMCA Tampere koripallon toiminnan kehittämiseen yhdessä muiden työntekijöiden kanssa.

Vastuuvalmentajana Taneli tulee toimimaan seuran U17- ja U19-joukkueissa. Sen lisäksi Taneli on tiiviisti mukana myös U14- ja U16-joukkueiden päivittäistoiminnassa. Taneli aloittaa työnsä YMCA Tampere koripallossa 1.8.2024.

Taneli aloitti valmentamisen vuonna 2012 Tampereen Pyrinnössä, josta hän siirtyi keväällä 2016 BC Nokiaan. BC Nokiassa hän on valmentanut kahdeksan kauden aikana kaikkia ikäluokkia aina mineistä miesten I divisioona B:hen.

YMCA Tampere koripallon pienten lasten vastuuvalmentajaksi Patrik von Weissenberg

YMCA Tampere koripallo haluaa kehittää ja kasvattaa koripallotoimintaa. Toiminnan laadun ja kasvun kulmakivinä tulee olemaan tiimi, jonka yksi tekijä on Patrik von Weissenberg.

Patrik suunnittelee, kehittää ja koordinoi 2-7- vuotiaiden toimintaa ja siinä painotus on eskari ja ekaluokkalaisten toiminnan kehittämisessä. Tavoitteena on luoda kestävä toimintatapa, joka palvelee mahdollisimman hyvin perheitä. Tärkein tavoite on innostaa lapsia liikkumiseen, sytyttää liikkumisen kipinä jokaiseen osallistujaan. Toiminnan tavoitteena on tarjota perheille helppo, saavutettava ja avoin toiminta.

Patrik tulee vastaamaan tämän lisäksi YMCA Tampere koripallon vastuullisuusohjelman ja ympäristöohjelman työstöstä. Tavoitteena on luoda koripallotoiminnalle käytännönläheiset toimintamallit, jotka antavat kaikille koripallotoiminnan toimijoille linjauksia ja pelisääntöjä, miten meillä toimitaan.

Anssi Niemi YMCA Tampere koripallon valmentajaksi

YMCA Tampere koripallon kehityksen ja laadun takaa valmentajat, jotka ovat ammattitaitoisia, innostuneita sekä valmiita auttamaan pelaajia seuraavalle tasolle. Anssi Niemi aloittaa työt YMCA Tampere koripallon valmentajana kaudella 2024-2025.

Anssi on MU15/16 vastuuvalmentaja ja lisäksi hän on mukana MU11 sekä WU12/14 joukkueissa.

Anssilla on reilun 10 vuoden kokemus valmentamisesta ja hän on valmentanut Lappeenrannassa, Lahdessa ja Tampereella.