Muksukoris (2016-2017 synt.)

 

Muksukoris on hauska ja opettavainen liikuntaharrastus 4-5-vuotiaille tytöille ja pojille. Muksukoriksessa harjoitellaan leikkien, pelien ja hauskojen harjoitteiden avulla monipuolisesti perusliiikuntataitoja sekä tutustutaan koripallon saloihin.

 

Tärkeintä harrastamisessa on liikunnan riemu, innostuminen liikkumisesta sekä yhdessä tekeminen. Kaikki toiminta suunnitellaan niin, että jokaisella lapsella on mahdollisuus harjoitella oman taitotasonsa mukaan – ei liian vaikeaa, eikä liian helppoa, vaan juuri sopivaa!

 

Muksukoriksen vuosisuunnitelma ja pelikirja:
 MUKSUKORIKSEN – VUOSISUUNNITELMA JA PELIKIRJA

Ilmoittautuminen muksukorikseen alla olevan linkin kautta:

ILMOITTAUDU TÄSTÄ MUKSUKORIKSEEN

 

 

 

 

Muksukoriksen harjoitukset: 

Muksukoriksessa on kaksi harjoitusta viikossa. Perhe voi valita kuinka usein ja missä harjoituksissa lapsi käy. Harjoituksiin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua (yleinen ilmoittautuminen Muksukorikseen riittää) ja harjoituspäivää voi myös vaihdella.

Maanantaisin klo 17:45-18:30, Svenska Samskolan
Torstaisin klo 17:45-18:30, Svenska Samskolan

Muksukoris alkaa viikolla 35 ja syyskausi loppuu viikolla 49. Koululaisten loma-aikoina mukukorista ei järjestetä. Kevätkausi käynnistyy viikolla 2 ja päättyy viikolla 18.

 

 

 

Muksukoriksen hinta:

Muksukoriksen hinta on 250€/toimintakausi. Hinta kattaa sekä syys- että kevätkauden. Laskutetaan kolmessa osassa. Kevätkaudelle ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Hinta sisältää:
– oman valinnan mukaan 1-2 harjoitusta viikossa koko toimintakaudella 30.8.2021-8.5.2022.
– salivuorot
– valmentajien kustannukset ja valmentajien täydennyskoulutukset
– seuran yhteiset kulut
-koripallokoululisenssin
– koripallon, juomapullon sekä YMCA paidan

 

MUKSUKORIKSEN VALMENNUS

YMCA Tampereen periaatteiden mukaisesti lasten valmentajana toimii aikuinen liikunnan ammattilainen, jonka kokemus ja osaaminen tuo toimintaan laatua ja osaamista. Mukana on nuoria apuohjaajia, jotka tuovat innollaan toimintaan vauhtia ja energiaa.

Muksukoriksen vastuuvalmentajana toimii Miia Lindström. Miialla on vuosikymmenten kokemus lasten liikunnan valmentamisesta ja ohjaamisesta. Miia on valmentanut niin korisjoukkueita kuin pienten lasten erilaisia harrastustoimintoja mm Lahdessa, Kotkassa ja Kauhajoella. Hän on työskennellyt ennen YMCA Tampereen valmennustyötään mm. lasten liikunnan asiantuntijana ja kouluttajana liikunnan aluejärjestöissä sekä liikkuva koulu -koordinaattorina.

 

 

 

Miia Lindström

Lasten koripallotoiminta