Muksukoris (2017-2018 synt.)

Muksukoris on hauska ja opettavainen liikuntaharrastus 4-5-vuotiaille tytöille ja pojille. Muksukoriksessa harjoitellaan leikkien, pelien ja hauskojen harjoitteiden avulla monipuolisesti perusliikuntataitoja sekä tutustutaan koripallon saloihin.

Tärkeintä harrastamisessa on liikunnan riemu, innostuminen liikkumisesta sekä yhdessä tekeminen. Kaikki toiminta suunnitellaan niin, että jokaisella lapsella on mahdollisuus harjoitella oman taitotasonsa mukaan – ei liian vaikeaa, eikä liian helppoa, vaan juuri sopivaa!

Muksukoriksen syyskausi 2022 alkaa viikolla 35 (22.8.2022 alkaen) ja päättyy viikolla 49.

Kevätkausi käynnistyy viikolla 2 (9.1.2023) ja päättyy viikolla 18.

Koululaisten loma-aikoina mukukorista ei järjestetä.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ MUKSUKORIKSEEN

Muksukoriksen harjoitukset: 

Muksukoriksessa on neljä harjoitusta viikossa. Perhe voi valita kuinka usein ja missä harjoituksissa lapsi käy. Harjoituksiin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua, riittää kun on ilmoittautunut toimintaan mukaan. Harjoitus päiviä voi myös vaihdella omien menojen ja aikataulujen mukaan.

Suosittelemme lapsille 1-2 harjoitusta viikossa.

Kauden 2022-2023 harjoitusvuorot:

Maanantai klo 17:45-18:30, Pispalan koulu

Tiistai klo 17.45-18.30 Svenska Samskolan

Keskiviikko klo 17.45-18.30 Metsäniityn päiväkoti

Torstaisin klo 17:45-18:30, Svenska Samskolan

Muksukoriksen hinta:

Muksukoriksen hinta on 240€/toimintakausi. Hinta kattaa sekä syys- että kevätkauden. Laskutetaan neljässä erässä. Kevätkaudelle ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Hinta sisältää:

  • oman valinnan mukaan 1-4 harjoitusta elokuu 2022 – toukokuu 2023 (22.8.2022-7.5.2023)
  • koripallokoululisenssin
  • koripallon sekä vuosittain vaihtuvan yllätystuotteen
  • YMCA treenipaidan

Muksukoriksen valmennus

YMCA Tampereen periaatteiden mukaisesti lasten valmentajana toimii aikuinen liikunnan ammattilainen, jonka kokemus ja osaaminen tuo toimintaan laatua ja osaamista. Mukana on nuoria apuohjaajia, jotka tuovat innollaan toimintaan vauhtia ja energiaa.

Lasten koriksesta vastaa Miia Lindström.

Miialla on vuosikymmenten kokemus lasten liikunnan valmentamisesta ja ohjaamisesta. Miia on valmentanut niin korisjoukkueita kuin pienten lasten erilaisia harrastustoimintoja mm Lahdessa, Kotkassa ja Kauhajoella. Hän on työskennellyt ennen YMCA Tampereen valmennustyötään mm. lasten liikunnan asiantuntijana ja kouluttajana liikunnan aluejärjestöissä sekä liikkuva koulu -koordinaattorina.

Muksukoriksen pelikirjasta löydät lisää infoa toiminnasta: KLIKKAA TÄSTÄ!

Miia Lindström

Lajipäällikkö