Perhekoris 2-5 -vuotiaille vanhempineen

Perhekoris on tarkoitettu 2-5 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Perhekoris on kiva tapa viettää perheen liikunnallinen tuokio yhdessä.

Perhekoriksessa harjoitellaan omassa tahdissa erilaisilla toimintapisteillä mm. pallon heittämistä, kuljettamista sekä erilaisia pallotemppuja. Sen lisäksi pisteillä saa harjoitella juoksemista, kiipeämistä, kuperkeikkoja, tasapainoilua sekä muita liikunnallisia temppuja.

 

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi peruuttaa maksutta ennen toiminnan alkua. Toiminnan voi peruuttaa kuukauden irtisanomisajalla missä vaiheessa tahansa toimintakautta.

Perhekoris ilmoittautuminen kausi 24-25
YMCA Tampere koripallo valokuvaa/videoi kauden aikana ryhmien toimintaa. Näitä kuvia käytetään omassa markkinoinnissa nettisivuilla, sosiaalisen median kanavilla sekä seuran omissa esitteissä ja julkaisuissa. Kuvien käytössä huomioidaan, ettei pelaajan henkilötietoja yhdistetä kuvaan julkaistaessa ja ettei yksittäisen pelaajan kuvaa käytetä ilman asianomaisen lupaa. Saako lastanne kuvata?

 

Harjoitukset:

Perhekoriksessa on 9 tapahtumaa viikossa. Perhe voi valita kuinka usein ja missä harjoituksissa lapsi käy. Harjoituksiin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua, riittää kun on ilmoittautunut toimintaan mukaan. Harjoituspäiviä voi myös vaihdella omien menojen ja aikataulujen mukaan.

Suosittelemme lapsille 1-2 tapahtumaa viikossa.

 

Syyskausi 2024 käynnistyy viikolla 36 (2.9.2024 alkaen) ja päättyy viikolla 49.

Kevätkausi 2025 käynnistyy viikolla 2 (ti 7.1.2025 alkaen) ja päättyy viikolla 17.

Koululaisten loma-aikoina perhekoris toimintaa ei järjestetä.

 

Harjoitusvuorot (24-25):

maanantai

Peltolammin koulu klo 17.-17.45 (Säästäjänkatu 16)

Pispalan koulu klo 17-17.45 (Pispalanharju 47)

tiistai

Johanneksen koulutalo klo 17.00-17.45 (Postikatu 2)

Vuoreksen koulu klo 17.00-17.45 (Rautiolanrinne 2)

keskiviikko

Metsäniityn päiväkoti klo 17.00-17.45 (Ruskontie 2)

Pispalan koulu klo 17.00-17.45 (Pispalanharju 47)

torstai

Lielahden koulu (pieni sali) klo 17.00-17.45 (Lielahdenkatu 15)

Takahuhdin alakoulu B-talo klo 17.00-17.45 (Hintsankatu 5)

Fistan koulu klo 17.00-17.45 (Satakunnankatu 60)

 

 

Hinta: vain 30 €/kuukausi koko perheeltä

Toimintakuukausia on 7, joten laskuja tulee näiltä kuukausilta. Syyskausi on  syyskuu- marraskuu. Kevään toimintakuukaudet ovat tammikuu- huhtikuu.

Lisäksi jokaiselta pelaajalta laskutetaan YMCA Tampere koripallon jäsenmaksun. Perhekoriksessa jasenmaksu on perhekohtainen. Jäsenmaksu on 20€, joka laskutetaan tammikuun laskun yhteydessä.

 

Hinta sisältää:

  • oman valinnan mukaan harjoitukset viikoittain
  • koripallokoululisenssin
  • koripallon sekä vuosittain vaihtuvan yllätystuotteen

Perhekorikseen EI tarvitse sitoutua, vaan toiminnan saa keskeyttää kirjallisella ilmoituksella missä vaiheessa kautta tahansa.

Perhekoris laskutetaan kuukausittain. Jos pelaaja haluaa lopettaa lasten koriksen, tulee se tehdä kirjallisesti kuukauden viimeiseen päivään mennessä sähköpostilla marleena.sirpela@ymca.fi. Tällöin veloitamme vielä seuraavan kuukauden toimintamaksun ja pelaaja voi osallistua toimintaan normaalisti koko kuukauden ajan

 

Perhekoriksen pelikirjasta löydät lisää infoa toiminnasta: KLIKKAA TÄSTÄ!

 

Lasten koris instagramissa:

@ymcatampere_lastenkoris

https://instagram.com/ymcatampere_lastenkoris?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

 

Valmennus:

YMCA Tampereen periaatteiden mukaisesti lasten valmentajana toimii aikuinen liikunnan ammattilainen, jonka kokemus ja osaaminen tuo toimintaan laatua ja osaamista. Mukana on nuoria apuohjaajia, jotka tuovat innollaan toimintaan vauhtia ja energiaa.

Lasten korista koordinoi Miia Lindström ja Patrik von Weissenberg.

Muina ohjaajina toimii Nella Toiviainen, Iina Mäkinen, Tiia Hovilainen, Teemu Haapakoski, Banjamin Konu, Rihanna Bajrami ja  Sanna Ahmadi.