Kesäkoris 2023

MITEN MUKAAN?

Ilmoittautuminen tapahtuu YMCA Tampereen MyClubissa täyttämällä ilmoittautumislomake. Ilmoittautumislinkit löytyvät tämän sivun alaosasta.

 

HINTA:

Yhden jakson hinta on 35 €. Hinta sisältää mahdollisuuden 18 ohjattuun koripalloharjoitukseen.

Vaihtoehtoisesti voit ostaa molemmat jaksot sisältävän kesäpaketin (6 vk, 36 harjoitusta) eli Kesäkoris-rannekkeen hintaan 55 €.

 

PAIKKA

Kesäkoris järjestetään Namikan Kisahallilla osoitteessa Satakunnankatu 31, 33210 Tampere. (Sisäänkäynti saliin sisäpihalta)

 

 

AJANKOHTA

Kesäkoris 2023 toteutetaan kahdessa kolmen viikon mittaisessa jaksossa. Voit ilmoittautua joko yhdelle jaksolle tai molempiin.

Kesäkoris 1 : 6.6.-22.6.
Kesäkoris 2 : 11.7.-27.7.

 

HARJOITUSAJAT:

Harjoitukset ovat tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin kaksi kertaa päivässä. Voit osallistua jakson aikana sinulle sopivaan määrään harjoituksia – osallistumisvelvoitteita ei ole.

Aamuharjoitus 10.30-12.00

Iltaharjoitus 17.30-19.00

Harjoituksen ensimmäiset 30 minuuttia ovat omatoimista harjoittelua. Voit tulla paikalle oman aikataulusi mukaan, kun sali on käytössä omatoimiseen harjoitteluun. Valmentajat ovat paikalla valvomassa omatoimista harjoittelua.

 

MITÄ ON KESÄKORIS?

Kesäkoris tarjoaa huikean mahdollisuuden koripallon kesäharjoitteluun kaikille koripallosta kiinnostuneille 7-12 -vuotiaille tytöille ja pojille (2011-2015 synt.).!

Kesäkoris on koripallovalmennusta, johon osallistumisen voit sovittaa joustavasti perheen lomakalenteriin sekä vaikka toisen lajin harrastustoiminnan rinnalle.

Mukaan voi tulla vaikka kokonaan ilman lajitaustaa. Kesäkoris on loistava tapa aloittaa koripalloharrastus.

Harjoituksissa opetellaan koriksen perustaitoja, pelataan ja kisaillaan monipuolisesti erilaisia pelejä sekä harjoitellaan lajia tukevia liikuntataitoja. Kesäkoris on jokaiselle osallistujalle paljon liikettä, onnistumisen iloa sekä kivaa yhdessä tekemistä.

Harjoitusten sisällä muodostetaan harjoitusryhmiä iän ja harjoittelutaustan mukaan. Näin kohdennamme toimintamme mahdollisimman hyvin jokaiselle osallistujalle ja tarjoamme kaikille mahdollisuuksia onnistumisiin ja osallistumiseen.

 

MIKSI MUKAAN KESÄKORIKSEEN?

3 syytä tulla mukaan kesäkorikseen!

Uudet pelaajat:

  • Opit koriksen lajitaitoja sekä pääset harjoittelemaan myös muita liikuntataitoja
  • Saat uusia kavereita ja pääset liikkumaan monipuolisesti sekä pelailemaan yhdessä
  • Saat itse valita minä päivinä ja kuinka usein käyt treeneissä

Korispelaajat:

  • Loistava tilaisuus harjoitella ja kehittää omia lajitaitoja
  • Kivaa, tavoitteellista ja mielekästä kesätekemistä oman aikataulusi mukaan
  • Tutustut muihin koriksenpelaajiin ja saat uusia kavereita

 

OHJAAJAT:

Kesäkoriksen valmentajina toimii YMCA Tampereen koulutetut koripallovalmentajat.

 

YHTEYSTIEDOT JA LISÄTIETOA:

Mikko Penttinen
040 8393511
mikko.penttinen@ymca.fi

 

Ilmoittautuminen

Valitse Kesäkoris 1 tai Kesäkoris 2, jos osallistut vain toiselle Kesäkoris-jaksolle. Jos osallistut molemmille Kesäkoris-jaksoille, valitse Kesäkorisranneke