Pirkka Street Basket - katukorista kaikille

 

Pirkka Street Basket katukoristapahtuma on tarkoitettu kaikille alakoululaisille. Tässä tapahtumassa saa pelata kaikki innokkaat eikä pelaajilla tarvitse olla lajitaustaa.

Tapahtumassa pelataan 3 vs. 3 -pelejä yhteen koriin. Tarkoituksena on järjestää vuoden hauskin koulupäivä, jossa pelataan korista – muttei liian tosissaan!

Tehtyjä koreja tuuletetaan, pelien välissä tanssitaan musiikin tahdissa ja kavereita kannustetaan kentän laidalla. Tässä tapahtumassa ei ratkota sarjojen voittajia, vaan onnistumiset ja yritykset palkitaan.

 

Tampereella tapahtuma järjestetään keskiviikkona 19.5. Tammelantorilla klo 10-14

Tapahtumassa on sarjat erikseen tytöille ja pojille. Lohkot tehdään luokkka-asteittain, niin että kaikille saadaan mielekkäitä pelejä. Yhdessä joukkueessa voi olla 4-6 pelaajaa. Toivomme, että joukkueita ei kasata ainoastaan koripalloa urheiluseuroissa pelaavista oppilaista. Suositeltavaa on, että kentällä on yksi koripalloa tavoitteellisesti urheiluseurassa pelaava pelaaja kerrallaan.

Tapahtuman päätavoitteena on toteuttaa mukava koristapahtuma, jossa kaikille osallistujille pyritään saamaan onnistumisia ja liikunnan riemua pelaamisen kautta.

Yhdeltä luokalta voi ilmoittautua useampikin joukkue turnaukseen.

 

Lupa harrastaa- koripallon harrastusryhmissä on paljon innokaita pelaajia, jotka voisivat olla kiinnostuneita pelaamisesta. Paikallinen K-market tarjoaa kaikille osallistujille välipalan.

Ilmoittakaa joukkueet 5.5.22 mennessä.

Pirkka Street Basket Tampereella 19.5.2022

Lähtekää useammalla joukkueella viettämään liikunnallinen päivä Tammelantorille!

Myös kannustajat ovat toki tervetulleita tapahtumaan.

 

Lisätietoja:

Monika Sola: monika.sola@gmail.com

Marleena Sirpelä: marleena.sirpela@ymca.fi